slide-1

Pega

Aan de slag met BPM, CRM, case management mbv artificial intelligence en robotics? Ontdek hier hoe ITvisors jou kan helpen met Pega.

Customer engagement en Operational Excellence
Sinds jaar en dag heeft Itvisors als streven om onze klanten in staat te stellen hun klantbetrokkenheid te verhogen en klant engagement processen zo optimaal mogelijk te ondersteunen met innovatieve IT-oplossingen. Dit wordt gedaan door het bouwen van kritische robuuste oplossingen met een lange levensduur (Built2Last) in combinatie met innovatieve applicaties met een meer dynamisch karakter (Design2Change). Hoe deze twee werelden het best met elkaar verenigd kunnen worden is ons op het lijf geschreven. We maken hiervoor gebruik van leidende technologieën, zoals Mendix, SAP en Documentum. Maar wat de behoefte ook is, je wilt altijd de best mogelijke technologie inzetten voor ieder vraagstuk. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen met Pega.
 
Pegasystems leidend platform binnen (Intelligent) Business Process Management Suites
Pegasystems is door Gartner en Forrester aangewezen als leider en visionair op het gebied van BPM (business process management) en CRM (customer relationship management). Het unieke vermogen van Pega schuilt in het feit dat het platform uitgebreide mogelijkheden biedt met “Social”, “Mobile”, “Analytische” en “Robotics” technologieën om in een handomdraai bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren waarbij de klant centraal blijft staan voor een customer tailored experience. Dit alles kan met Pega tot wel ruim 6 keer sneller ontwikkeld worden dan gecodeerde applicaties.
 
Waarom ITvisors en Pega?
Het Pega-platform sluit goed aan op onze BPM core competenties. Het platform biedt een perfecte combinatie van ‘Built2Last’ en ’Design2Change’. En in dit krachtenveld voelen onze consultants zich als een vis in het water. Met een 100 procent focus op klanttevredenheid en kostenminimalisatie zorgt ons Pega-team voor een naadloze aansluiting met het Pega-platform. Door de slimme branche-specifieke CRM-applicaties creëren wij innovatieve en efficiënte oplossingen voor bedrijven. Kortom: wij helpen bedrijven om hun Pega omnichannel-strategie verder vorm te geven met als resultaat een unieke, geïntegreerde en onvergetelijke klantervaringen.
 
Aan de slag met business tranformatie?
Wij zijn de expert in het ondersteunen van IT gerelateerde business transformaties. We hebben veel ervaring opgebouwd met business transformatie tijdens grote projecten en zijn in staat complexe problemen om te zetten in simpele, doeltreffende oplossingen. Onze consultants beschikken over specifieke branchekennis en zijn bovendien Lean Six Sigma getraind. Hiermee leveren wij uitgebreide kennis van business transformatie gecombineerd met diepe IT-skills.
 
Wil jij de volgende stap zetten in de digitale transformatie met Pega? Of wil je Pega live in actie zien? Neem dan eens contact met ons op.

Corné Hoogendoorn 06 508 35 892