ITVISORS-HOME4

Missie en visie

Innovation that Works

Verandering is van alle tijden, maar mede doordat technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, verandert de wereld sneller dan ooit. Wij geloven dat de innovatie en differentiatie kracht van bedrijven bepalend zijn hoe succesvol bedrijven worden in de toekomst. Zij zullen moeten transformeren naar een agile en lean bedrijf. Daarnaast blijven bedrijven core processen digitaliseren om efficiënter en effectiever te worden.

Wij willen een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten zijn door het brengen van hoogwaardige kennis op het gebied van kritische bedrijfsapplicaties (build2last) en innovatieve IT-technologie (designed2change). Omdat wij specialist zijn in beide vakgebieden, zijn wij uniek gepositioneerd klanten te ondersteunen om deze werelden samen te laten werken. Steeds meer zijn er innovatieve toepassingen nodig in zowel differentiërende als wel kritische processen. Bimodal IT zal daarom gedifferentieerder worden geïmplementeerd wat consequenties heeft voor systeem en applicatie keuzes en IT Governance.

Wij helpen onze klanten door business processen te vertalen naar innovatieve en doelmatige IT oplossingen met behulp van ERP, ECM en Low code platforms. Dit doen wij met een zeer ervaren team van professionals, gespecialiseerd in SAP, Mendix, Opentext en Box. De snel veranderende wereld maakt het nog belangrijker dat er een goede aansluiting is tussen Business en IT. Vandaar dat wij een unieke methode hebben ontwikkeld om business strategie te vertalen naar IT strategie. Innovatie komt vaak voort uit Procesoptimalisatie. Wij ondersteunen onze klanten bij dit soort trajecten door gebruik te maken van de Lean Six Sigma methodiek.