shutterstock_118246954

Historie

Years of experience that matter, enable your transformations into the Future

ITvisors bestaat inmiddels meer dan 10 jaar. Tijdens de start lag met name de focus op SAP-consultancy en dienstverlening op het gebied van EMC Documentum. Inmiddels is ITvisors uitgegroeid tot markleider in Nederland op het gebied van Documentum en kan zich in de SAP-markt onderscheiden door het leveren van zeer ervaren SAP-projectmanagers en -specialisten.

In deze eerste periode zijn we veel betrokken geweest bij bedrijfstransformaties. Dit heeft geleid tot het opbouwen van specifieke ervaring op gebied van procesoptimalisatie. Nu leveren we verschillende diensten rond Lean Six Sigma, waarbij we de klant helpen bij innovatieve procesoptimalisatieopdrachten, waarbij wij ook de vertaalslag naar IT kunnen maken. Wij zien dat innovatiesnelheid belangrijk is. Dat de Built2Last-omgevingen, zoals typisch een SAP ERP-omgeving is, moet samengaan met Design2Change oplossingen. ITvisors heeft een aantal jaren geleden de keuze gemaakt om een partnership te sluiten met het low code platform Mendix. Hiermee bieden wij klanten meerwaarde.

Wij gebruiken onze ervaring met bedrijfsprocessen om snel innovatieve oplossingen op basis van Mendix te realiseren. Met deze aanpak zijn wij inmiddels een leidende Mendix partner in de Nederlandse markt geworden. Ons specialisme is gebaseerd op een aantal IT-platformen, zoals SAP, Mendix en Documentum. Wij vinden dat de business altijd leidend moet zijn. Onze consultants zijn altijd bezig om de business-vraag te vertalen naar goede IT-oplossingen. Zo helpen wij onze klanten in hun digitale transformatie. Onze mensen maken het verschil. Onze organisatie blijft altijd meebewegen met de behoefte van de klant. Wij combineren diepe IT skills met gedegen business ervaring, zodat klanten doelmatig, snel en betrouwbaar kunnen blijven innoveren. Dat is ons doel en zal leidend zijn in alles wat we doen in de toekomst.