Team1

Cultuur

Onze mensen maken het verschil door enorme Passie voor ons vak, Creativiteit te stoppen in alles wat we doen, Sterk betrokken te zijn bij elke klant en Puur te blijven in alles wat we leveren

In het DNA van onze organisatie zijn enkele typische kernkwaliteiten verankerd: sterke klantintimiteit, gedrevenheid, diepe vakkennis gecombineerd met uitgebreide business-ervaring, passie voor het vak en betrouwbaarheid. Gebaseerd op deze kernkwaliteiten verlangen wij van onze consultants een zelfstandige, professionele én vooral klantgerichte opstelling. Onze kernfilosofie is dat we ons onderscheiden door een groot inlevingsvermogen in de belangen van onze klant en door de gedrevenheid waarmee we voor die klant doelmatige en creatieve IT-oplossingen creëren.

Mensen maken het verschil, dat is onze filosofie. Deze is verbonden met onze 4 kernwaarden:

1. Passie: We make things happen. We hebben diepe skills en competenties
2. Creativiteit: We denken ”out of the box” en verrassen de klant
3. Betrokken: We kennen de business, cultuur en mensen van de klant
4. Puur: We geven integer advies. Het belang van de klant staat voorop

Deze kernwaarden zijn belangrijk in alles wat we doen en wie we zijn. Zo ontwikkelen we elkaar en zorgen dat onze klanten met ons willen werken en om wie we zijn. Het maakt ons uniek, zorgt ervoor dat klanten met ons blijven werken en dat mensen in ons team zich thuis voelen, geïnspireerd raken en zichzelf verder ontwikkelen.