shutterstock_444943309

Mendix

Innovating the agile Enterprise

Mendix is ontstaan vanuit de overtuiging dat wanneer business en IT intensiever met elkaar samenwerken, dit leidt tot nieuwe disruptieve en innovatieve ideeën. Dit sluit uitstekend aan onze visie dat bij iedere IT-ontwikkeling het bedrijfsproces centraal moet staan. IT is daarin een hulpmiddel. Het low code modeleer platform Mendix is het ideale platform om invulling te geven aan een snelle ontwikkelcyclus van unieke oplossingen Het Mendix platform is een snel ontwikkelplatform waar een unieke applicatie gebouwd kan worden zonder dat hier programmeercode aan te pas komt. Zowel business als IT kunnen een applicatie ontwikkelen met behulp van visuele applicatieonderdelen die via een drag-and-drop functionaliteit wordt samengesteld. Deze modellen worden vervolgens automatisch (one click deployment), in no time omgezet tot een applicatie.  

Download Whitepaper Mendix

Waarom ITvisors en Mendix

ITvisors heeft haar oorsprong in (SAP) ERP/CRM/SCM. Wij zijn daarmee uniek gepositioneerd om onze klanten te helpen met het realiseren van innovatieve oplossingen binnen bestaande processen en zorgen voor end-to-end werkende oplossingen. Al jaren leveren wij de beste Mendix-specialisten, en combineren we dit met consultants die verstand hebben van complexe bedrijfsprocessen. Juist hierdoor zijn wij in staat om innovatieve oplossingen te laten samenwerken met uw bestaande applicatielandschap. Door deze kennis en ervaring kunnen wij nieuwe Mendix-oplossingen naadloos integreren met vrijwel ieder systeem, zoals SAP, Ortec, WMS, CRM of SCM systemen. Wij hebben ook ervaring met IoT-oplossingen, die mede gebaseerd zijn op Mendix.

Een aantal voorbeelden waar wij Mendix hebben geïntroduceerd:

Eurail Heijmans MainPlus Getronics

Wij zijn in staat om organisaties te helpen om hun IT-strategie uit te breiden met Mendix. Op basis van onze ervaring met zowel Built2Last applicaties en Design2Change platforms willen wij bedrijven helpen om het maximale te halen uit hun IT omgeving. Lees meer.