UA-96927718-1
SAP-Mendix

Mendix on Top of SAP Strategy

Innovate your build2last environment with designed2change system of Mendix

Van huis uit is ITvisors een echte SAP-specialist en helpen wij organisaties om het maximale uit hun IT-strategie te halen. Hierbij kunt u denken aan betrouwbare oplossingen dat bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk ondersteunt. Veel organisaties vertrouwen in de kern van hun bedrijfsvoering op basis van SAP. Waarom? SAP zorgt voor stabiliteit en uniformiteit binnen het IT landschap. Van financiële administratie tot het in- en verkoopproces en van facturering tot contractmanagement – SAP is niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsleven en iedere organisatie probeert de kracht van het systeem optimaal te benutten.

Echter, met de trends van nu, zien wij dat innovatiesnelheid binnen de IT sector minstens zo belangrijk is. Wendbaar zijn, 100% agile werken en innovatiekracht versnellen. Bent u als IT-manager op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren met uw SAP-omgeving? Door SAP te combineren met het Mendix-platform kunt u tot wel zes keer sneller nieuwe applicaties op SAP ontwikkelen, tegen 70% minder resources.

Met onze ervaring met zowel Built2Last applicaties zoals SAP als Design2Change platforms zoals Mendix, voelen wij ons thuis in beide omgevingen. Wij zijn in staat om deze twee werelden met elkaar te verenigen. Middels onze complete aanpak, zijn wij uniek gepositioneerd om organisaties te helpen om hun SAP-omgeving uit te breiden met Mendix. Op basis van onze ervaring denken wij met u mee over de integratiemogelijkheden vanuit een end-to-end perspectief.